Logo breed tbv nieuws

Ervaar de nieuwe stijl van Refresh

1024 435 De specialisten van Refresh

Sinds de opening van Refresh, alweer 2 jaar geleden, hebben we met ons team van specialisten een breed aanbod op het gebied van huid, lichaam en haarverzorging gecreëerd. Met veel voldoening, dankzij de waardering van onze klanten, hebben wij de afgelopen periode vooral ontdekt hoe wij ons specialisme en aanbod de komende jaren verder door willen ontwikkelen… er gaat daarom de komende tijd veel veranderen bij Refresh, en dat zal allemaal ten goede komen van de kwaliteit en beleving die jij als klant van ons gewend bent.

Hair care in samenwerking met Chris’ Hair
Vanaf 2015 zullen wij in onze salon op het gebied van Hair care geen knip- en kleur behandelingen meer verzorgen, maar zullen we nog steeds uitgebreide bruids- en feestarrangementen aanbieden. We zijn trots op onze samenwerking met tophairstyliste Christa van Chris’ Hair zodat we jou op je grote dag of voor dat ene speciale feest geweldig mooi kunnen stylen! Je vindt hier meer informatie over onze samenwerking met Chris’ Hair.

Wat kun je de komende tijd nog meer van Refresh verwachten?
Met de komst van Denise als permanente make-up specialiste en nagelstyliste is ons aanbod al gegroeid en delen we als team een bijzondere liefde en passie voor ons vak… met name op het gebied van huidverbetering en lichaamsverzorging. Wij gaan ons daarom nog verder specialiseren!

Denise heeft begin dit jaar met veel enthousiasme en succes de benodigde trainingen gevolgd waardoor zij inmiddels Oolaboo specialiste is en het Dermalogica Certified level heeft behaald. Carolien zal dit jaar het hoogste level behalen als Dermalogica Expert. Maar er is meer…

Oefen logo Refresh 003 grijs a

bij onze nieuwe richting, hoort ook een nieuwe huisstijl, logo en website. Refresh; ‘giving new strength and energy & having a relaxing effect’… en nu in een nieuw jasje met een hart dat staat voor de liefde en passie die wij delen voor ons vak.

Want binnenkort lanceren we onze Skin Bar
Neem straks plaats aan de Skin Bar in onze nieuwe wachtruimte en voel, ruik en ervaar vrijblijvend onze producten. Aan de Skin Bar verzorgen wij middels Face Mapping een nauwkeurige huidanalyse van jouw huid en adviseren we over de optimale behandelmogelijkheden, producten en het thuisgebruik daarvan, zodat de gewenste resultaten worden behaald. Ook is het mogelijk om als afsluiting van jouw facial treatment jezelf een mini huidworkshop te geven onder begeleiding van één van onze specialisten. Aan onze Skin Bar zul je ervaren hoe geweldig onze producten en behandelingen zijn!

Leerzame workshops tijdens onze Skin Bar Events 

Straks zullen we diverse workshops aanbieden, zodat je samen met vriendinnen, kennissen, collega’s of familie gezellig en ontspannen kunt genieten van een leerzame middag of avond tijdens een Refresh Skin Bar Event.

Binnenkort volgt meer informatie over de lancering van onze Skin Bar en de Skin Bar Events…

AUTHOR

De specialisten van Refresh

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: De specialisten van Refresh