Oolaboo skin care ceremonies

Treatments met echte beleving...

Heerlijk ontspannen met een optimale verzorging dankzij de link met innerlijke en uiterlijke verzorging.

Oolaboo is een natuurlijk merk dat gebruik maakt van producten die zoveel mogelijk voedende werkstoffen bevat die op de huid én als voeding gebruikt kunnen worden, met als doel om de gezondheid van het totale lichaam en de huid te optimaliseren. Oolaboo maakt geen gebruik van minerale oliën, peg, parabenen, siliconen en ftalaten, maar bieden veilige producten zonder twijfelachtige stoffen.

Oolaboo onderscheidt zich vooral door de connectie van innerlijke en uiterlijke verzorging en ziet daarom de huid niet alleen als een verpakking van ons lichaam, maar ook als spiegel van onze gezondheid. Zij maken daarom gebruik van cosmeceuticals (huidverzorging) in combinatie met voedingsrijke nutricosmetics (voedingssupplementen).

Jouw huid vernieuwd zich iedere maand. Huidverzorgingsproducten kunnen voor 30% effectief zijn, maar jouw huidconditie wordt voor 70% bepaald van binnenuit. Daarom bevelen wij nutricosmetics aan.

Een combinatie van de juiste voeding en smeren geeft het maximale resultaat! Lees hier meer over Oolaboo nutricosmetics.

Geniet van onze Oolaboo skin care ceremonies

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress waardoor we vaak vergeten om te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten van het leven. Uit het Refresh behandelaanbod met Oolaboo kun je kiezen voor bijzondere momenten… momenten die je zullen helpen om te relaxen en het beste zullen geven voor jouw haar en jouw huid.

Een Oolaboo skin care ceremonie gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is een weerspiegeling van onze gezondheid en daarom baseert Oolaboo de behandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want ware schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

55 min € 55,-

Relieve intense face ceremony

– Reiniging
– Peeling
– Epileren / onzuiverheden verwijderen
– Massage / masker
– Dagverzorging
– Huidadvies

75 min € 70,-

Truffle indulgence face ceremony

– Reiniging
– Peeling
– Epileren
– Onzuiverheden verwijderen
– Massage
– Masker
– Voetmassage
– Dagverzorging
– Huidadvies

Optioneel bij te boeken:
– Relaxing eye ceremony I € 7,50