Permanente make-up

Op elk moment van de dag er verzorgd uitzien!

Ontdek de mogelijkheden van Permanente make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent in de huid gebracht, door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat en met een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een absolute eerste vereiste.

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent je bij jouw Nouveau Contour specialiste bij Refresh in goede handen. Specialiste Denise Bremer is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Denise heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is jouw garantie voor kwaliteit.

 • Wenkbrauwen

  Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heb je vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt jouw gezicht weer compleet.

  Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de nieuwste technieken zoals de powder techniek en de 3d microblading techniek. De 3d techniek is een hairstroke techniek die manueel gezet wordt door middel van ultrafijne steriele naaldjes. Hierdoor wordt het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven en zodoende niet van echt te onderscheiden zijn.

 • Ogen

  Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan dankzij verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

 • Lippen

  Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kun je niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door jou gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vorm zal geven. Daarnaast is het mogelijk om je lipliner in schaduw-effect te laten verlopen of zelfs de gehele lippen te pigmenteren waardoor je geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

 • Medische toepassingen

  Naast de cosmetische toepassingen wordt permanente make-up veelvuldig toegepast in de medische wereld.

  Tepelhof pigmentatie
  Helaas komt borstkanker steeds meer voor. Soms kan er een borst besparende operatie plaatsvinden, waardoor er weinig littekenvorming ontstaat en de tepel en areola behouden kan blijven. Helaas neemt het aantal borstamputaties toe en steeds meer vrouwen kiezen dan om een borstreconstructie te ondergaan. In de meeste gevallen wordt er geheel nieuw weefsel aangebracht van waaruit 1 of 2 nieuwe borsten worden gevormd. Deze bevatten echter geen tepels. Om een natuurlijk uiterlijk te krijgen kan men tepelhof pigmentatie overwegen. Deze behandeling is vaak het eindstadium van de reconstructie. Het resultaat oogt zeer natuurlijk door de drie dimensionale effecten die wij hiervoor toepassen.

  Alopecia Areata
  Bij Alopecia Areata maakt het lichaam antistoffen tegen de eigen haren, men wordt (plaatselijk) kaal. Medische pigmentatie biedt hier uitkomst, er kunnen weer wenkbrauwen gemaakt worden met de natuurlijk uitziende hairstroke techniek.

   Vitiligo
  Als gevolg van Vitiligo kunnen lichte plekken op de huid ontstaan. Lichte plekjes kunnen gepigmenteerd worden zodat ze minder opvallen. Voor de behandeling moet de huid minstens drie jaar stabiel zijn.

  Hazenlip/Schisis
  Hoewel een hazenlip meestal operationeel wordt hersteld krijgt de bovenlip niet altijd de gewenste natuurlijke vorm. Door pigmentatie kan de lip weer een symmetrisch worden gemaakt.

 • Enkele aspecten om rekening mee te houden voor de behandeling

  Er zijn een paar aspecten waarmee je rekening dient te houden als je permanente make-up wilt laten aanbrengen door onze specialiste:

  Kleurintensiteit
  Om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houdt rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste dagen. Laat permanente make-up niet vlak voor een belangrijk feest of andere gelegenheden aanbrengen. Liever ruim vooraf of erna.

  Hygiëne
  Om hygiënische redenen mag je gedurende acht dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houdt bij het plannen van je permanente make-up behandeling dus rekening met bijvoorbeeld je vakantieplannen.

  UV-licht
  Zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Je mag gedurende acht dagen na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hier geldt dat je rekening moet houden met bijvoorbeeld vakantieplannen.

  De eerste dagen na de behandeling
  Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mag je niet zelf verwijderen, maar deze moeten uit zichzelf loslaten. In dit verband wordt het dan ook afgeraden om in de eerste dagen na het aanbrengen van permanente make-up je ogen op te maken.

Prijzen Permanente make-up

inclusief nabehandeling

– Wenkbrauw powder € 230,-
– Wenkbrauw microblading € 195,-

– Eyeliner boven breed € 175,-
– Eyeliner boven smal € 125,-
– Eyeliner onder € 125,-
– Eyeliner boven en onder € 250,-

– Lipliner € 275,-
– Full Lips (lippen ingeschaduwd ) € 350,-
– Full Lips met lipliner € 475,-

Prijzen Touch up

Bijwerken Permanente make-up

– Touch up wenkbrauwen 1 behandeling € 95
– Touch up wenkbrauwen 2 behandelingen € 140,-

Je kunt contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies of indien je extra vragen wilt stellen… wij beantwoorden ze graag.

nouveau_contour_logo