Online reserveren

handig, wanneer het jou uitkomt

Kies voor het gemak van online reserveren

Je kunt ons telefonisch bereiken via 0226 – 75 60 58 voor het maken van een afspraak. Hierbij kan het voorkomen dat wij tijdens een behandeling de telefoon niet direct kunnen beantwoorden of dat je niet in de gelegenheid bent om tijdens onze werkuren te bellen. Daarom kun je bij ons, wanneer het jou uitkomt, eenvoudig online reserveren voor een heerlijke behandeling.

Vul hieronder het formulier in voor een skin, body, hair of zelfs een heerlijke gecombineerde treatment… dan nemen wij daarna contact met jou op zodat we samen een afspraak in kunnen plannen.

Jouw naam

Jouw e-mail adres

Jouw telefoonnummer

Hoe wil je dat wij contact met jou opnemen?
 Telefonisch: bel mij terug Mail: stuur mij een mail (let op, kan in Spam terechtkomen)

Welke dag heeft jouw voorkeur?
Het heeft onze voorkeur als je meerdere dagen kunt aangeven. Dan is er een grotere mogelijkheid om een afspraak in te kunnen plannen.
 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Geen voorkeur

Welk dagdeel heeft jouw voorkeur?
 Ochtend Middag Avond (alleen op dinsdag en donderdag) Geen voorkeur

Gewenste skin, body of hair treatment
vul hier de gewenste skin, body, hair of gecombineerde treatment in. Als je vragen of extra wensen heb, kunt je dat hieronder eventueel bij extra notities aangeven.

Extra notities (eventueel)
vul hier eventueel notities in zoals een voorkeursdatum, vragen, extra wensen en hoe of wanneer wij jou het beste kunnen bereiken voor het bevestigen van een afspraak, et cetera.

* Indien een afspraak minder dan 24 uur vooraf wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt 50% van de geplande behandeling in rekening te brengen. U kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon uw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt.

Wij vertrouwen op uw begrip.