Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Permanente make-up…altijd een natuurlijke & verzorgde uitstraling

150 150 De specialisten van Refresh

Nu nog mooiere resultaten dankzij de nieuwste 3D Hairstroke technieken
Wij zijn nu ook gespecialiseerd in de nieuwste 3D Hairstroke techniek; een hele nieuwe manier van permanente make-up aanbrengen. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven. Bij de 3D hairstroke brengen we pigment met een heel fijn, steriel naaldje in de huid. Niet alleen het gebruik van het naaldje is belangrijk maar vooral het gebruik van de kleuren. Hierdoor wordt de unieke dieptewerking bepaald! Met de kleur die helemaal bij jou past, wordt met de naaldtechniek allereerst een schaduwlijn gemaakt, om daarna met een nog kleiner naaldje, haartje voor haartje, de wenkbrauw in de perfecte staat te pigmenteren.

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up worden jouw wenkbrauwen weer prachtig met een natuurlijke & verzorgde uitstraling!

Wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn dankzij permanente make-up? Bekijk dan de diverse mogelijkheden of vraag het onze specialisten.

Author

De specialisten van Refresh

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: De specialisten van Refresh