Update december 2020

naar aanleiding van het Corona virus

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Update naar aanleiding van maatregelen Corona virus

1024 684 Specialist Carolien van der Zee

Lieve klanten,
Ook wij hadden gehoopt dat het niet nogmaals zou gaan gebeuren, maar helaas moeten wij wederom onze deuren sluiten en deze keer tot en met 19 januari. Het voelt gek om zo het jaar af te moeten sluiten. Wij waren er helemaal klaar voor met onze nieuwe behandelruimte en een extra teamlid, maar helaas is ons jaar nu abrupt beëindigd en mogen wij jou niet meer ontvangen in onze salon. Wij hopen je natuurlijk snel weer te mogen ontvangen vanaf 20 januari.

Afspraak
Heb jij een afspraak staan in de periode van 15 december tot en met 19 januari? Dan komt deze dus helaas te vervallen en momenteel zijn wij dan ook druk bezig met het verplaatsen van deze afspraken. Dit kost wat tijd en kan daarom even duren, maar je kunt zelf online alvast een afspraak wijzigen of maken. Voor de afspraken na 19 januari geldt dat deze natuurlijk gewoon blijven staan, wellicht nemen we even contact op om iets te schuiven qua tijd, maar dit zal altijd in overleg gebeuren. Wij doen ons best en hopen op jouw begrip en medewerking.

Wij blijven bereikbaar
Wij zullen de komende tijd natuurlijk bereikbaar zijn voor het beantwoorden van jouw vragen, advies met betrekking tot jouw huidverzorging en het maken van nieuwe afspraken. Dit kan onder andere via de mail en deze zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden. Wil je ons liever even persoonlijk spreken? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op onze werkdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Producten en cadeaubonnen
Wij hebben geen webshop, maar worden wel heel blij als je bij ons jouw producten bestel! Dit kan via de mail of telefonisch en dan komen wij ze ook graag op veilige afstand bij je thuis bezorgen inclusief factuur. Binnen een straal van 10 km zullen wij kosteloos bezorgen, daarbuiten verzenden wij tegen reguliere tarieven. Vergeet niet dat wij natuurlijk 15% korting aanbieden op onze Dermalogica producten(!), wel zetten wij tijdelijk ons Piggy spaarsysteem op pauze tot en met 19 januari.

Giftsets
Zoals vermeld in onze eerdere nieuwsbrief, hebben wij diverse mooie giftsets van Dermalogica beschikbaar die heel voordelig geprijsd zijn. Wie wil jij blij maken met zo’n mooi cadeau voor onder de boom? Wij komen ze graag persoonlijk bij je bezorgen, dus zeker op tijd in huis!

Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Voor nu wensen wij jullie allemaal fijne feestdagen toe en een jaar vol liefde en gezondheid. We houden moed!

Liefs,
Astrid, Martine, Michelle en Carolien

Author

Specialist Carolien van der Zee

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: Specialist Carolien van der Zee