Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Maandag 5 oktober doen wij mee aan de verwendag voor mensen met kanker

1024 585 De specialisten van Refresh

Wie geef jij een ‘glimlach’ cadeau?

Op maandag 5 oktober doen wij mee aan de Look Good Feel Better dag ‘Geef een glimlach cadeau’. We geven dan belangeloos behandelingen aan mensen die kanker hebben of hebben gehad en aan mensen die het verdienen om een verwenbehandeling te krijgen. Hierbij krijg jij als vaste klant de mogelijkheid om een dierbare een verwenbehandeling cadeau te geven en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Hoe werkt het?
Ken jij iemand die kanker heeft (gehad) of iemand anders die echt een verwenbehandeling verdient? Bestel dan bij ons een speciale cadeaubon t.w.v. € 25, met een unieke code. Op maandag 5 oktober krijgt je dierbare van ons een verwenbehandeling van ongeveer een uur waarbij we uiteraard ook vertellen hoe hij of zij thuis het beste de huid kan blijven verzorgen. Om deze behandelingen veilig en optimaal te kunnen uitvoeren houden wij ons aan het protocol van Look Good…Feel Better en het volledige bedrag gaat naar de stichting Look Good…Feel Better.

Een dierbare verrassen?
Wees er dan in verband met beschikbaarheid wel snel bij. Stuur een mail naar info@salon-refresh.nl. Dan plannen we samen een afspraak in voor maandag 5 oktober en bestellen we jouw cadeaubon. Met de opbrengst van deze fondsenwervende actie kan stichting Look Good…Feel Better de uiterlijke zorg voor mensen met kanker verder uitbreiden. Help jij mee?

“Je uiterlijk is essentieel voor wie je bent, hoe je je voelt en hoe je benaderd wordt. Als je er goed uitziet, voel je je ook beter. Dit willen we nog meer mensen met kanker laten ervaren. Vandaar de landelijke Look Good… Feel Better-dag!”
Aldus Petra Odenthal, directeur.

Over stichting Look Good…Feel Better en de actie
Stichting Look Good…Feel Better stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging. De stichting organiseert in samenwerking met 445 vrijwilligers, workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren hoe zij hun huid het beste kunnen verzorgen en hoe zij hun gezicht het beste kunnen opmaken.

De actie ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt mogelijk gemaakt door diverse schoonheidsspecialisten in Nederland en vindt plaats op 5 oktober. Deze actie wordt ondersteund door de Algemene Nederlandse brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten, ANBOS en de Nederlandse Cosmetica Vereniging, NCV.

Je vindt mij en de andere deelnemende schoonheidsspecialisten op de speciale actiewebsite www.lookgoodfeelbetter.nl.

Author

De specialisten van Refresh

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: De specialisten van Refresh