Yesssss! We mogen weer!!!

We zijn weer geopend
Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

We zijn weer geopend!

1024 576 De specialisten van Refresh

Yessssss, we mogen weer!!!
Dinsdag zaten wij om 19.00u vol spanning op de bank. Natuurlijk waren er al wat versoepelingen uitgelekt, maar uiteindelijk is het pas echt definitief als de versoepelingen benoemd worden tijdens de persconferentie. En wat waren wij blij, zo ontzettend blij toen we hoorde dat alle contactberoepen vanaf 3 maart hun deuren weer mogen gaan open, en hierdoor onze behandelingen weer mogelijk zijn.

En met alleen ’blij’ drukken wij ons gevoel denk ik nog niet eens goed genoeg uit, maar wellicht ook niet jouw gevoel. Aan de (online) reserveringen te zien snakken de meeste ook naar een ‘moment voor jezelf’ en je weer even helemaal geREFRESHd voelen!

Momenteel zijn wij druk aan het bellen met klanten waarvan de afspraak eerder moest worden geannuleerd. Helaas zal dit wel een aantal dagen kosten voordat we iedereen bereikt hebben. Maar hebben wij jou nog niet kunnen bereiken, of wil je liever zelf een afspraak plannen? Dat kan door online bij ons te reserveren via de site of de app.

Tot snel!
Namens ons team, liefs Carolien

Author

De specialisten van Refresh

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: De specialisten van Refresh