Update over Mandy

en haar zoontje Charley
Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Update over Mandy en haar zoontje Charley

1024 679 De specialisten van Refresh

Al sinds augustus 2019 moeten wij Mandy missen, omdat zij en haar gezin werden opgeschrikt door één van de ergste dingen die je kunt bedenken; leukemie bij hun zoon Charley van 6 jaar. Sindsdien is hun jongste zoon keihard aan het vechten tegen deze vreselijke ziekte en wordt Mandy met haar gezin volledig opgeslokt door dit hartverscheurende traject. Het leek de goede kant op te gaan, maar helaas kregen zij opnieuw te maken met een tweede vorm van leukemie. Iets wat zeer uitzonderlijk is, maar helaas toch de harde waarheid. Op dit moment heeft Charley, gelukkig dankzij een donor, een stamceltherapie gekregen en is het afwachten hoe dit verder gaat, want er zijn helaas nog geen zekerheden.

Mandy, december 2020:
“Lieve allemaal, ik hoop dat jullie nog weten wie ik ben; tot 16 maanden geleden was ik nog heerlijk aan het werk bij Refresh. Tot onze jongste zoon Charley ernstig ziek werd en ik mij met al mijn ziel en zaligheid volledig ging inzetten voor zijn genezing en mijn gezin. Inmiddels heeft Charley een stamceltransplantatie gehad en is het nu afwachten hoe het aanslaat. Wel mis ik mijn werk en alle mooie mensen en gesprekken, in gedachten altijd nog bij Refresh! Ik wens iedereen een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2021.”

Stichting Help Charley
Charley krijgt vele behandelingen in het Prinses Maxima Centrum, maar graag zou hij tussendoor naar huis willen. Maar hun (t)huis is momenteel geen ideale plek meer voor Charley, het is al 120 jaar oud en het moet nodig worden opgeknapt. Iets waar ze druk mee bezig waren en nu helaas niet meer aan toe komen door wat de ziekte met zich meebrengt. Voor Charley’s immuunsysteem is dit een must aangezien deze door alle chemo’s bijna niet meer werkt. Ze hebben al zoveel zorgen en die stapelen zich nu alleen maar verder op. Die zorgen wil Stichting Help Charley heel graag wegnemen. Met een crowdfunding proberen zij hun gezin te helpen. Wil je meer weten over deze stichting of meehelpen, neem dan even een kijkje op hun site, facebook of instagram.

Website www.helpcharley.nl
Facebook Help Charley
Instagram helpcharley
Website stamceldonor www.matchis.nl

Author

De specialisten van Refresh

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: De specialisten van Refresh