Goed nieuws,

want op dit moment mogen wij (deels) blijven behandelen
Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Op dit moment mogen we open blijven voor onze Skin treatments

558 558 Specialist Carolien van der Zee

Goed nieuws,
want op dit moment mogen wij (deels) blijven behandelen

Ja, je leest het goed. Wij hebben hoopvol nieuws ontvangen van onze branche organisatie Anbos. Hoewel in de persconferentie en communicatie van Rijksoverheid het sluiten van onze sector duidelijk wordt benoemd, is er een uitzondering van toepassing voor contactberoepen die zorg leveren onder de wet Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg).

Wij mogen op dit moment zorg blijven leveren die daaronder valt, namelijk al onze Skin treatments. Uitgesloten treatments zijn op dit moment pedicure, manicure en Shellac.

Wij zullen de komende dagen contact opnemen met alle klanten die een afspraak hebben gepland. Ter bevestiging van je afspraak voor een Skin treatment, of indien gewenst voor een verplaatsing van je geplande afspraak.

Verkoop in onze winkel is niet toegestaan, maar heb je producten nodig of een leuke cadeaubon voor onder de kerstboom, dan kun je producten of een cadeaubon bestellen via de mail of telefonisch. Geef je wensen aan ons door en hoe laat je het wenst op te pikken, dan zetten wij het voor je klaar.

Houd ons op social media in de gaten, voor als er belangrijke updates zijn!
Wij melden hierop wanneer er ruimte in de agenda vrijkomt voor een Skin treatment of als er updates volgen vanuit onze branche organisatie. Voor meer informatie namens onze branche organisatie of over de wet Wkkgz verwijzen wij je naar www.anbos.nl/consument.

Wij hopen al onze klanten natuurlijk snel in de salon te mogen verwelkomen voor al onze treatments en wensen iedereen hele fijne feestdagen!

Namens ons team, liefs Carolien

Author

Specialist Carolien van der Zee

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: Specialist Carolien van der Zee