Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Kom je ook naar ons event op 14 juli?

1024 462 De specialisten van Refresh

Graag nodigen wij je uit voor ons event op zaterdag 14 juli van 14:00 – 17:00. Op deze dag laten wij je kennis maken met diverse nieuwe producten van Cellics en Dermalogica, krijg je een collageen scan van je huid en verzorgen we een gratis FaceFit.

Dit event is 14 juli 2019 georganiseerd. Het is niet mogelijk om hier nog voor in te schrijven.

Introductie: Cellics voedingssupplementen
Onze zoektocht naar de best mogelijk huidconditie leidde ons naar Cellics, een natuurlijk voedingssupplement met een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen. Niet om op je huid te smeren, maar om in te nemen als aanvulling. Een mooie huid start immers met een sterke basis van binnenuit.

In Cellics zit een aanvulling op je vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast is het een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. En dan natuurlijk een breed spectrum aan antioxidanten die je cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten.. Het summum aan bouwstoffen, zoals een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur laten jou stralen!

Tijdens ons event op 14 juli is een specialist van Cellics aanwezig die een gratis scan van jouw huid maakt waarin o.a. het collageen kan worden gemeten. Super interessant!
En ‘Let’s taste it!; ben je benieuwd naar de smaak en wat deze voedingssupplementen voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs op 14 juli.

Introductie: Dermalogica BioLumin-C Serum
Recentelijk onderzoek toont ook aan dat Vitamine C in staat is om het huideigen beschermingsmechanisme van de huid te versterken, waardoor de huid in staat is om zichzelf te beschermen tegen oxidatieve stress. Er is slechts één probleem: veel verzorgingsproducten met Vitamine C bevatten instabiele ingrediënten die hun effectiviteit verliezen nog voordat ze zijn aangebracht op de huid.

Zelfs wanneer de vitamine C stabiel is, moet het diep genoeg in de huid kunnen penetreren om effectieve bescherming te bieden. Dermalogica’s nieuwe BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie om de natuurlijke kracht van Vitamine C te leveren daar waar dit het meest nodig is. BioLumin-C doet meer dan alleen verhelderen, verstevigen en het verminderen van fijne lijntjes; het werkt met het huideigen verdedigingsmechanisme van de huid, wat zorgt voor een heldere, stralende huid van binnenuit.

BioLumin-C is vanaf nu ook bij Refresh verkrijgbaar. Tijdens het event op 14 juli verzorgen onze specialisten een gratis FaceFit waarbij je de producten van Dermalogica kunt proberen.

Author

De specialisten van Refresh

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: De specialisten van Refresh