Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Refresh online reserveren

Online reserveren met jouw eigen account

1024 683 De specialisten van Refresh

Wij hebben een update geïntroduceerd voor online reserveren via onze website. Als je gebruik wilt maken van online reserveren, kun je als klant van Refresh voortaan met je eigen account inloggen en jouw afspraken reserveren.

De mogelijkheden van je eigen account
Na keuze van de gewenste behandeling en specialist worden per datum de beschikbare tijden getoond. Met je eigen account heb je altijd zicht op je geplande afspraken, ontvang je voortaan een bevestigingsmail na inplannen en 24 uur van te voren een handige herinneringsmail. Je kunt daarnaast je contactgegevens beheren en geplande afspraken wijzigen of annuleren*.

Op de pagina online reserveren vind je meer informatie over de werking en kun je vervolgens direct aan de slag.

* Indien een afspraak minder dan 24 uur vooraf wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt 50% van de geplande behandeling in rekening te brengen. U kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon uw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt.
Wij vertrouwen op uw begrip.

Author

De specialisten van Refresh

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: De specialisten van Refresh