NIEUW: HET PHYTO-NATURE FIRMING SERUM VAN DERMALOGICA

lift, verstevigt, revitaliseert direct én langdurig
Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

NIEUW: het Phyto-nature firming serum van Dermalogica

1024 771 De specialisten van Refresh

Huidveroudering wordt niet enkel veroorzaakt door genen, maar ook door externe factoren zoals klimaat, luchtvervuiling, dieet, stress en levensstijl keuzes, oftewel ons exposoom. Verschillende Epigenetica studies tonen aan dat ons exposoom verantwoordelijk is voor tot wel 50% van de zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering. Dermalogica introduceert een nieuwe manier om te kijken naar huidveroudering met het nieuwe Phyto-nature Firming Serum door voor de allereerste keer gebruik te maken van biomimicry technologie. Hiermee reactiveert en beschermt deze twee fasen formule de natuurlijke processen van de jonger-uitziende huid voor het verminderen van de voortijdige tekenen van huidveroudering en biedt het serum een direct liftend, verstevigend en revitaliserend effect.

Het is klinisch bewezen dat phyto-nature firming serum zorgt voor:

  • Instant versteviging: minimaliseert fijne lijntjes na slechts 1 applicatie
  • Liftend effect: vermindert zichtbare rimpels in 4 weken
  • De huid revitaliseert: verheldert de huid na slechts 1 applicatie

Het Phyto-Nature Firming Serum voegt biomimicry wetenschap samen met enkele van de meest krachtige planten uit de natuureert de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

  • Amazonian Camu Camu: duurzaam geteeld superfruit uit Peru dat al meer dan 700 jaar geoogst wordt door inheemse stammen om lang en gezond te leven. Bevat 60 keer meer Vitamine C dan een sinaasappel en is een krachtig middel tegen huidveroudering.
  • Extract van Marokkaanse Zonneroos: een krachtige antioxidant dat zeer effectief is in het neutraliseren en drastisch verminderen van vrije radicalen.
  • Cafeïne extract van de Madagascar Groene koffieboon: phyto-active dat samenwerkt met het microbioom van de huid. Revitaliseert de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Binnen drie behandelingen ervaar je zichtbare resultaten, zoals minder lijntjes, minder onzuiverheden en een gladde en egale huidstructuur.

Instructies gebruik product

Onze specialisten geven je graag meer informatie over de werking en het gebruik van het Phyto-nature firming serum.

Breng 1-2 pompje(s) aan in je handpalm, meng de twee serums licht door elkaar en breng aan op een gereinigd gelaat en hals. Het product kan in de ochtend en/of avond worden gebruikt. Ga vervolgens verder met je geadviseerde dermalogica moisturizer.

Author

De specialisten van Refresh

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: De specialisten van Refresh