Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Ga jij binnenkort trouwen of heb je een speciaal feestje?

Dan kun je bij Refresh ook terecht voor diverse arrangementen eventueel inclusief hairstyling. Aan de mooiste dag van je leven of dat ene speciale feestje waar je er schitterend uit wilt zien, gaat vaak een lange voorbereiding vooraf. En als je straks ontwaakt op de grote dag is het fijn om te weten dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Jouw bijzondere dag kun je dus heerlijk ontspannen beginnen bij Refresh.

Onze bruidsarrangementen
Voordat het zover is ontmoeten we je graag tijdens een try-out, ongeveer 4 weken voor jouw ‘grote dag’ en bespreken we al jouw wensen, de kleur en stijl van jouw jurk, de sieraden die je gaat dragen, je planning, etcetera. Tijdens de try-out bij Refresh creëren we samen jouw perfecte make-up, zodat we perfect voorbereid zijn op je trouwdag en je er dan prachtig uit zult zien!

Hairstyling
In samenwerking met Chris Hair is het ook mogelijk om bij Refresh je bruidskapsel te laten creëren. De try out vindt dan wel bij Chris Hair plaats, maar op je trouwdag zelf hoef je maar naar één adres toe.

De bruidegom en wedding guests
Uiteraard kunnen ook de bruidegom en bruidsgasten terecht bij Refresh voor hun make-up. En natuurlijk zijn de kleine bruidsmeisjes ook welkom voor een leuke lipgloss…

Maak je look helemaal af…
Bij Refresh kun je ook terecht voor je nagelstyling, zodat jouw ring nog mooier zal schitteren! Onze specialisten verzorgen je nagels en kunnen deze prachtig kleuren met shellac; een gelnagellak die zeker 2 weken blijft zitten. We kunnen jouw nagels al een aantal dagen van te voren stylen in onze salon, zodat je daar op jouw grote dag ook geen zorgen meer over hoeft te maken.

Prijsoverzicht
Hairstyling indicatie per 30 minuten; € 30,-
Feest make-up 30 min; € 30,-
Feest make-up uitgebreid 45 min; € 45,-
Bruidsmake-up inclusief proef; € 90,-
Shellac; € 28,50
Shellac french; € 32,50
Shellac in combinatie met manicure; € 48,50
Prijzen complete arrangementen in overleg
REFRESH SPECIALIST & EIGENARESSE: CAROLIEN

Steel de show met de perfecte look!
“Naast een trouwdag, zijn er natuurlijk nog genoeg andere feestjes waar je de show wilt stelen met de perfecte look. Ook voor dat ene speciale feestje, kun je bij Refresh terecht.

Tip: Vergeet vooral je huid niet! Breng je huid vooraf in optimale conditie, zodat je nog meer zult stralen op jouw grote feest…”