Onze diverse treatments voor huidverbetering

Uitgevoerd door onze specialisten of een huidtherapeute

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Refresh treatments voor huidverbetering

Refresh biedt diverse treatments op het gebied van huidverbetering. Wij maken hierbij gebruik van diverse apparatuur en behandeltechnieken zoals:

  • Microdermabrasie; Een intensieve treatment met behulp van micro kristallen die de huid gladder maakt en celdeling stimuleert.
  • Intensieve Resurfacings; Resurfacings van pHformula, bestaande uit een complex van zuren die de huid vernieuwen, strakker maken en pigmentvlekken verminderen.
  • Huidverbeteringsmassage; Een intensieve massage voor de huid, waar gewerkt wordt op verbetering van de algehele conditie van de huid
  • Microneedling; Een treatment waarbij miniscule gaatjes worden gemaakt in de huid voor een totale herstructurering van de huid.

Cosmetique Totale bij Refresh
In samenwerking met onze HBO huidtherapeut Mariëtte van Cosmetique Totale kunnen wij nog meer verschillende huidproblemen aanpakken. Zo helpen wij jou snel en effectief van jouw huidprobleem af!

Hieronder ontdek je onze diverse Refresh treatments voor huidverbetering en huidproblemen. In onze salon kunnen onze specialisten jou verder informeren over de mogelijkheden en adviseren met welke behandelingen we voor jou de beste resultaten kunnen behalen.

Refresh specialist en eigenaresse Carolien
REFRESH SPECIALIST & EIGENARESSE: CAROLIEN

We starten altijd met een Skin Check
Als onderdeel van een uitgebreide intake, de Refresh Skin Check, analyseren we jouw huid met een Face Mapping in combinatie met ons Observ huiddiagnose apparaat. Vervolgens stellen we samen het optimale behandelplan op dat geheel past bij jouw huidbehoefte en wensen. In combinatie met ons advies voor een consequente thuisverzorging verleng en vergroot je het zichtbare effect van onze treatments.

Ontdek alle Refresh huidverbeterings treatments
EN MEER INFORMATIE OVER BEHANDELINGEN EN VERGOEDINGEN VOOR HET VERHELPEN VAN HUIDPROBLEMEN