Koop je producten in onze winkel of webshop

15% korting op Dermalogica producten bij aanschaf in onze winkel

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Koop je Dermalogica producten met 15% korting in onze winkel of via de webshop

Aanschaf in onze winkel
Wij hebben geen webshop omdat wij veel waarde hechten aan onze gepersonaliseerde adviezen om zo te zorgen dat jij de juiste producten gebruikt voor jouw huid. In onze salon zijn onder andere PH Formula, Dermalogica, Sckin voedingssupplementen en BeMineral make-up verkrijgbaar.

Voor de aanschaf van Dermalogica producten voor thuisgebruik is flinke concurrentie ontstaan met online winkels die uiteraard geen advisering kunnen verzorgen voor wat op dat moment het beste is voor jouw huid. Wij bieden onze klanten daarom een korting van 15% op alle Dermalogica producten bij aanschaf in onze winkel. Daarnaast spaar je natuurlijk ook Piggy punten en kunnen wij gelijk controleren of je onze adviezen goed opvolgt 😉

Online winkelen in de Dermalogica webshop
Ben jij niet in de gelegenheid om bij ons in de salon te winkelen, dan kun je uiteraard jouw Dermalogica producten ook online en direct via de officiële Dermalogica webshop bestellen. Jouw producten worden dan binnen 1-2 werkdagen thuis geleverd.

Refresh specialist en eigenaresse Carolien
REFRESH SPECIALIST & EIGENARESSE: CAROLIEN

Wij kunnen je adviseren over producten
“Wil je tips over hoe je producten het beste kunt gebruiken? Of ben je nog zoekende naar welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid? Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag. Of reserveer een gratis Refresh Skin Check waarmee we je huid analyseren en een passend advies kunnen geven.”