Huidtherapie by Cosmetique Totale

Medische behandelingen door een huidtherapeut bij Refresh
Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Geavanceerde behandeltechnieken i.s.m. huidtherapeuten Cosmetique Totale

Sinds 2004 is Cosmetique Totale uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn HBO geschoold en BIG geregistreerd en zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Zij werken alleen met hoogwaardige medische apparatuur en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. De lasers hebben het CE en FDA certificaat zowel op de apparatuur als de behandeling.  Dankzij de kwaliteit en deskundigheid worden de huidtherapeuten aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar en komen vele behandelingen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding.

We bieden met de geavanceerde Elos lasertechniek een veilige en effectieve behandeling voor permanent ontharen en behalen met de Elos en eMatrix laserbehandelingen de allerbeste resultaten op het gebied van huidverbetering! Zo gaan we samen voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om jouw huid!

Je kunt bij Refresh terecht voor de volgende behandelingen:

  • Acne littekens
  • Striae littekens
  • Permanent ontharen
  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Rimpelbehandeling
  • Medische peelings
  • Kalknagels
HUIDTHERAPEUTE COSMETIQUE TOTALE: MARIËTTE

Heb je interesse?
“Of wil je graag meer informatie over de exacte mogelijkheden? Dan kun je vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie en/of een gratis intakegesprek met mij als huidtherapeut van Cosmetique Totale in de salon. Ik kan je tijdens een intakegesprek perfect adviseren over de behandelingen en technieken om jouw huidklachten te verhelpen. En als het gaat om definitieve ontharingsbehandelingen, kun je met een proefflits zelf ervaren hoe de Elos ontharingsbehandeling aanvoelt.”

Save the date!

Dinsdag 3 mei, 14 juni, 6 september, 18 oktober en 29 november zijn de eerstvolgende datums waarop Mariëtte in onze salon aanwezig is. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie en om jouw gratis intake of behandeling in te plannen. In de zomer moet je er rekening mee houden dat er vaak niet wordt gelaserd vanwege de mogelijk op te lopen zonschade.

Voor de medische behandeling van bovenstaande huidklachten maakt Mariëtte gebruik van de nieuwste behandeltechnieken, zoals eMatrix en Elos lasertechnologie. Wil je graag meer weten over deze behandeltechnieken? Bekijk dan hieronder wat deze technologie voor jou kan betekenen. Daarnaast kun je ons uiteraard al je vragen stellen, dan informeren wij je graag persoonlijk verder of plannen we een gratis intake op een datum waarbij ze in onze salon aanwezig is.

De eMatrix technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika. Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt jouw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met eMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat je altijd van professionaliteit gegarandeerd bent bij Refresh!

Voor wie is de eMatrix behandeling geschikt?
De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De eMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

Ook het Elos systeem van Cosmetique Totale helpt bij het verwijderen van vervelende huidklachten zoals pigmentvlekken en couperose, maar is ook een effectieve lasermethode voor permanente onharing. Zo zijn overbeharing / ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd met Elos.

Wat doet de ELOS lasertechnologie?
Met behulp van de ELOS methode voor laser-ontharen kunnen we goed en veilig de huid van mannen en vrouwen permanent ontharen. Het Elos systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en IPL behandelingen, doordat Elos gebruik maakt van twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie (RF). Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien. Ook deze behandelmethode maakt het mogelijk om elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur. Het enige wat je tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kun je de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat je er iets van ziet. Hetzelfde geldt voor de behandeling van couperose of pigmentplekken. Afhankelijk van je zorgverzekeraar, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat en eventuele andere lichaamsdelen.

Voor uitgebreide informatie en prijzen over de Elos & eMatrix behandelingen verwijzen wij je naar de website van Cosmetique Totale: www.cosmetique-totale.nl.