Vergoeding zorgverzekeraar

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Wat is de hoogte van jouw vergoeding voor acne behandeling en definitief ontharen?

Onze acne treatments worden uitgevoerd door ons team die gespecialiseerd zijn in Acne en aangesloten zijn bij de Anbos. Voor onze laser behandelingen  werken wij samen met een specialiste van Cosmetique Totale en zij is HBO geschoold, BIG geregistreerd en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Zodoende heb je in sommige gevallen geen verwijsbrief nodig van jouw huisarts, dermatoloog of medisch specialist.

Wil je starten met definitief ontharen of acne behandelingen? Kies dan voor een aanvullende verzekering die dit zal vergoeden. Klik hier voor het vergoedingenoverzicht per zorgverzekeraar (2024*).

(* deze informatie is met grote zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat deze correct is. Neem daarom altijd contact op met de zorgverzekeraar voor de actuele vergoedingen.)

Wil je graag persoonlijk advies?

Dat kan! Reserveer dan een gratis en vrijblijvend consult. In een persoonlijk gesprek met onze specialiste ontvang je alle informatie die past bij jouw situatie. Zij kan dan het probleemgebied zorgvuldig beoordelen en je een gedegen advies geven over welke behandelmethode in jouw situatie tot de beste resultaten zal leiden. Ook kan ze vertellen of de behandeling door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed en of je hier een verwijzing voor nodig hebt van je huisarts of dermatoloog.

Klik hier voor meer informatie over onze samenwerking met Cosmetique Totale en om een afspraak te plannen.

COSMETIQUE TOTALE SPECIALISTE: SHERILYN

Wist je dat..
“behandelingen zoals acne therapie en definitief ontharen vanuit de aanvullende verzekering kunnen worden vergoed? En dat deze behandelingen bijvoorbeeld niet ten koste gaan van jouw eigen risico?”

Meer informatie over behandelingen en vergoedingen voor het verhelpen van huidproblemen