Waxen

Die vervelende haartjes verwijderen

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Je huid zal gelijk heerlijk zacht en glad aanvoelen

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert en is vergelijkbaar met harsen, alleen kleeft onze wax niet aan de huid. Dit zorgt voor een stuk minder ongemak en irritatie. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat het haar met stoppels terugkomt. Bij waxen blijft het haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes zachter, dunner en komen ze steeds minder snel terug. Bovendien zorgt waxen ook voor het verdwijnen van de dode huidcellen, waardoor de huid gelijk heerlijk zacht en glad aanvoelt.

Voor het beste resultaat kun je je het beste op deze wijze voorbereiden:

  • Stop tijdig met ontharen voor je afspraak. Haartjes dienen minimaal 5 mm lang te zijn, ons advies is om 2 weken van te voren te stoppen met scheren en/of epileren.
  • Scrub je huid vanaf 1 week na de treatment 3x per week om zo ingroeiende haartjes te helpen voorkomen, tevens zorg je er gelijk voor dat de huid zacht en glad blijft

We raden aan om deze dingen niet te doen, de eerste 24 uur na de wax treatment:

  • Neem geen heet bad of te hete douche.
  • Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
  • Ga niet naar de sauna.
  • Blijf uit het zwembad en uit de zee.
  • Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
  • Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
  • Raak de gewaxte huid niet aan met nagels of vingers als deze niet perfect schoon zijn, de huid is namelijk gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën.
  • Gebruik geen zelfbruinende crémes of crémes met vette oliën.

Bij Refresh maken wij gebruik van de LYCON wax. Wereldwijd hebben de waxen van Lycon een welverdiende reputatie en worden ze gebruikt in meer dan 93 landen over de hele wereld door de allerbeste spa’s en schoonheidssalons. LYCON wax bestaat uit harsen op basis van natuurlijke ingrediënten, wat gelijk ook de huid voedt en verzacht en waarmee je zelfs de kortste en stugste haren snel en effectief kunt waxen.

.

Prijsoverzicht
Waxen oksels; € 25,-
Waxen bikinilijn v.a.; € 35,-
Waxen onderbenen; € 35,-
Waxen onder- en bovenbenen; € 52,50
Waxen armen; € 35,-
Waxen hele rug; € 35,-
Waxen onderrug; € 25,-
Refresh specialist en eigenaresse Carolien
REFRESH SPECIALIST & EIGENARESSE: CAROLIEN

Definitief ontharen
“We bieden bij Refresh in samenwerking met de huidtherapeut van Cosmetique Totale ook een behandeling voor definitief ontharen. Wat voor jou precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van jouw haren en huidtype. Ontdek hier meer informatie over deze behandeling en neem gerust contact met ons op voor advies.”