Dermalogica Facial treatments

Heeft er ooit iemand goed naar jouw huid gekeken?

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Dermalogica, The Moment Your Skin Changed. Forever!

Een merk dat al jaren marktleider is op het gebied van professionele huidverzorging. Refresh kiest met Dermalogica bewust voor ingrediënten en producten waarvan bewezen is dat ze werken en geen schade leveren aan de huid. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 75.000 overige specialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken. Door deze producteigenschappen behalen wij als Skin care therapist keer op keer de beste resultaten voor jouw huid.

Ontdek de Dermalogica Facial Treatments
Bij de Dermalogica facial treatments wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van Dermalogica. Tijdens deze behandelingen zullen wij een Face Mapping® huidanalyse toepassen, waardoor we de behandeling perfect afstemmen op de conditie en behoefte van jouw huid op dát moment. Zo zal de behandeling altijd zorgen voor een optimaal en direct zichtbaar resultaat. Wij bepalen samen met jou of we voor een facial treatment gaan of dat we alles uit de kast mogen halen met onze Expert facial treatment!

Prijsoverzicht
1 Facial treatment 60 min; € 65,- / € 80,- (Pro Expert)
1 Facial treatment 75min; € 80,- / € 95,- (Pro Expert)
Refresh specialist en eigenaresse Carolien
REFRESH SPECIALIST & EIGENARESSE: CAROLIEN

Wij zijn getrainde Dermalogica specialisten
Tip: Upgrade naar een Pro Expert behandeling, de ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerdere behandeling zullen wij dan gebruik maken van onze meest effectieve technieken en producten die passen bij de behoefte van jouw huid.”