En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Maak kennis met Refresh. De treatment voor jou als nieuwe klant!

Voor deze behandeling reserveren we 90 minuten in onze agenda. We starten met een uitgebreide intake, zodat we jou en je huid leren kennen. Van hieruit krijgen wij een overzicht hoe we het beste kunnen behandelen, hierbij ook rekening houdende met jouw wensen. Jouw persoonlijke treatment zullen we vervolgens met jou bespreken en zo komen we op een treatment geheel aangepast aan jou, je huid, je wensen en eventuele klachten/allergieën. Aan het einde geven we een gepersonaliseerd advies voor thuis zodat jij ook weet hoe je je huid het beste kunt verzorgen.

We gebruiken de tools van de Refresh Skin Check om meer inzicht te krijgen in jouw huid zoals een grondige huidanalyse en de Observ; Het nieuwste en meest innovatieve apparaat op het gebied van huiddiagnose, waarbij wij echt diep in de huid kunnen kijken.

Prijsoverzicht
Meet , Scan & Treatment - behandeling 90 minuten; v.a. € 85,-
Refresh specialist en eigenaresse Carolien
REFRESH SPECIALIST & EIGENARESSE: CAROLIEN

Laten we kennismaken
Onze Meet, Scan & Treatment is jouw ideale treatment om te ontdekken met welke behandelingen we jou het beste van dienst kunnen zijn. Je maakt kennis met onze salon, specialisten en onze uitgebreide mogelijkheden.

Ontdek alle Refresh huidverbeterings treatments
Meer informatie over behandelingen en vergoedingen voor het verhelpen van huidproblemen
[/vc_column]