En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

LET OP! HELAAS IS HET OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK EEN AFSPRAAK TE PLANNEN IVM ZIEKTE MEDEWERKER.

De nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen; Ombré powder brows. Met deze techniek brengen we kleine puntjes (pixels) aan in je huid om zo vollere wenkbrauwen te creëren. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter gepigmenteerd en zorgt zo voor een zachte, poederachtige look die geleidelijk donkerder wordt vanaf de staart van de wenkbrauw naar de voorkant.

Ombré powder brows zijn ideaal voor mensen met dunne, ongelijke of gedeeltelijk ontbrekende wenkbrauwen. Het is ook een goede optie voor mensen die geen dagelijkse make-up willen dragen, maar wel volle wenkbrauwen willen hebben. Omdat je de wenkbrauwen niet meer hoeft op te maken kun je er ook veel tijd mee besparen.

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de huid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make up wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachte poeder effect creëren.

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Gemiddeld duurt het zetten van de Ombré powder brows behandeling 1,5 tot 2 uur. Vooraf plannen wij een intake waarin wij graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal het intake formulier met je worden besproken. Dit is om eventuele contra indicaties uit te sluiten. Ook zullen de nazorg instructies met je besproken worden, deze zijn in het belang van het herstelproces van de Ombré wenkbrauwen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Vervolgens worden de wenkbrauwen voorgetekend aan de vorm van je gezicht en uiteraard jouw wensen en worden er een aantal pigmenten aangebracht op het voorhoofd om te bepalen welke kleur bij jou past. Indien jij akkoord gaat gaan we de treatment inplannen.

Voor het zetten van de Ombre Powder Brows willen we je er op wijzen dat het erg belangrijk is om 48 uur van te voren niet te gaan zonnebaden of gebruik te maken van een zonnebank. Ook is het belangrijk dat je de afspraak niet vlak voor een zonvakantie inplant.

Overige richtlijnen om rekening mee houden zijn;

 • 24 uur voor de behandeling geen aspirine, ibuprofen of naproxen innemen
 • 24 uur voor de behandeling geen bloedverdunners gebruiken
 • 24 uur voor de behandeling geen alcohol drinken en drugs gebruiken
 • Op de dag van de treatment gelieve geen cafeïne te nuttigen (koffie, thee, cola, Red Bull of andere energydrinks)
 • Op de dag van de treatment geen Corticosteroïdencrème of -zalf  aan te brengen
 • Kom zonder make-up, dit om infectiegevaar tegen te gaan
 • Na een chemokuur: op doktersadvies

Tip! 1 of 2 eenheden Paracetamol mogen vlak voor de behandeling ingenomen worden, om het pigmenteren minder gevoelig te maken 🙂

Ombré powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Nieuwe PMU is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte en onhygiënische verzorging kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken en zodoende tot een minder mooie PMU leiden. Als je de PMU goed verzorgt, duurt het twee tot zes weken tot de behandelde huid genezen is. 

Tijdens het zetten gaat de huid open, waardoor er een wond ontstaat. Hierdoor kan de gepigmenteerde huid geïrriteerd en/of trekkerig aanvoelen en kan er mogelijk lichte zwelling optreden. Dit is niet iets om je zorgen over te maken. Tijdens het herstel kan je korstjes krijgen, dit is heel normaal. Het pigment zit onder de korstjes en daarom is het belangrijk om ze er niet af te krabben! Het is normaal dat de kleur van de PMU  50 tot 70%  terugloopt.

Tijdens het genezingsproces:

 • Het gebied niet onnodig aanraken i.v.m. risico op infectie.
 • De eerste dag om het uur de wenkbrauw droog deppen met een vochtig watje om zo het wondvocht op te vangen en om zo grote korstvorming te voorkomen. 
 • 1 week de PMU droog houden.
 • Contact met zwemwater vermijden. Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad en ga de eerste 5 dagen niet sporten ivm zweten, de zouten zullen het pigment afstoten.
 • Op het behandelde gebied het gebruik van water, milk, lotions, make-up en andere cosmetica vermijden totdat alle korstjes verdwenen zijn en minimaal tot 14 dagen na de procedure.
 • Vermijd het slapen op je gezicht en zorg voor een schone kussensloop.
 • Stel de PMU gedurende 4 weken na de procedure niet bloot aan UV stralen of zonnebanken.
 • Gebruik ook na de genezingstijd altijd een hoge beschermingsfactor voor het behoud van je PMU.

Let op: Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering van de wond of pijn altijd contact op met ons of de huisarts.

 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Heel natuurlijk poedereffect
 • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
 • Touch up nodig na 1,5 tot 2 jaar mee
 • Zeer goed toe te passen
 • Bijna geen roodheid of zwelling
 • Geen kale plekken

LET OP! HELAAS IS HET OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK EEN AFSPRAAK TE PLANNEN IVM ZIEKTE MEDEWERKER.

Prijsoverzicht
Intake kosteloos
Treatment incl nabehandeling € 345,-
Treatment 3e behandeling bij nieuwe set € 50,-
Treatment touch up binnen 1 tot 2 jaar gezet door Michelle € 150,-
Treatment touch up niet gezet door Michelle; Prijs in overleg
Refresh specialiste Michelle
REFRESH SPECIALIST MICHELLE

Word wakker met perfecte wenkbrauwen!

Dit scheelt jou iedere ochtend veel tijd. Met permanente make up zie je er op elk moment van de dag perfect uit en ook zeker ideaal voor in het zwembad, tijdens het sporten of in de sauna.

Wanneer mag ik jou verblijden met een mooie set brows 🙂

Of ontdek alle Refresh huidverbeterings treatments
Meer informatie over behandelingen en vergoedingen voor het verhelpen van huidproblemen
[/vc_column]