Refresh huidverbeteringskuur

Jouw persoonlijke kuur, voor de mooiste resultaten

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Heb je last van een vermoeide en/of doffe huid?

Of stoor je je aan jouw lijntjes en huidverslapping? Haal dan nu je jeugdigheid terug met een Refresh huidverbeteringskuur en laat je huid weer stralen. Bij deze kuren trekken wij werkelijk al onze specialisaties uit de kast.

Om je huid goed te kunnen behandelen zullen wij eerst een uitgebreide intake met je houden, inclusief gebruik van ons huiddiagnose apparaat Observ en een grondige huidanalyse waarmee wij jouw persoonlijke behandelplan zullen opstellen. Aangezien elke huid anders is, vergt dat ook voor iedereen een andere huidverbeteringskuur.

Tijdens een kuur kunnen wij o.a. gebruik maken van de volgende specialisaties:

  • Microdermabrasie; een mechanisch pijnloze, intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd.
  • Ultra sound; een apparaat dat ultrasone trillingen uitzendt, waardoor de doorbloeding van de huid en opname van werkstoffen verbetert.
  • Intensieve Resurfacings; Resurfacings van pHformula, bestaande uit een complex van zuren die de huid vernieuwen, strakker maken en pigmentvlekken verminderen.
  • Microneedling; Een treatment waarbij miniscule gaatjes worden gemaakt in de huid voor een totale herstructurering van de huid.
  • Huidverbeteringsmassage; een intensieve massage voor de huid, waar gewerkt wordt op verklevingen (rimpels) en om de huid te verstevigen.
Prijsoverzicht
De prijzen zijn afhankelijk van het behandelplan, die altijd wordt afgestemd in overleg met jou en de behoefte van jouw huid
Refresh specialist en eigenaresse Carolien
REFRESH SPECIALIST & EIGENARESSE: CAROLIEN

“Voor de beste resultaten zijn alleen behandelingen in de salon niet voldoende, daarom adviseren wij welke producten het beste bij je huid en kuur past. Op deze wijze kun je thuis de kuur voortzetten en zorg je ervoor dat het beste effect wordt behaalt uit de kuur!”

Of ontdek alle Refresh huidverbeterings treatments
Meer informatie over behandelingen en vergoedingen voor het verhelpen van huidproblemen