Huidverbeterende treatments

Eerder dan je lief is zie je al de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Stoor jij je aan je eigen huidbeeld als je in de spiegel kijkt? Past jouw huid niet bij hoe jij je voelt? Lijntjes, vlekken, dof, grove poriën of gewoon niet lekker fris???

Refresh biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van jouw huid terug te halen en natuurlijk te bewaren. Wij maken tijdens deze behandelingen gebruik van diverse apparatuur en behandeltechnieken, zoals:

  • Microdermabrasie; Een intensieve behandeling met behulp van micro kristallen die de huid gladder maakt en celdeling stimuleert.
  • Ultrageluid golven; De cellen worden als het ware los getrild en daardoor verbeterd de opname van werkstoffen.
  • Intensieve peelingen; Een peeling, bestaande uit een complex van zuren die de huid vernieuwen, strakker maken en pigmentvlekken verminderen.
  • Huidverbeteringsmassage; Een intensieve massage voor de huid, waar gewerkt wordt op verbetering van de algehele conditie van de huid.

Na een uitgebreide intake waarbij wij gebruik maken van onze huiddiagnose apparaat Observ en Face Mapping zullen we samen het optimale behandelplan opstellen dat geheel past bij jouw huidbehoefte en jouw wensen. In combinatie met ons advies voor een consequente thuisverzorging verleng en vergroot je het zichtbare effect van onze treatments.

Kijk alvast voor meer informatie over de diverse treatments hieronder of laat je informeren door ons in de salon over alle mogelijkheden.