Pedicure

Je voeten verdienen ook aandacht

Laat je voeten goed verzorgen

Vaak een vergeten onderdeel van ons lichaam, onze voeten. En dat terwijl zij hun hele leven een lichaam dragen. Een zware taak, daarom is een stukje aandacht geven aan je voeten geen overbodige luxe!

De pedicure behandelingen worden verzorgd door een gediplomeerde pedicure en volledig afgestemd op jouw voeten. De nagels worden op lengte en in vorm gebracht. De nagelriemen worden verzorgd en eventueel eelt en/of likdoorns worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een fijne voetmassage.

Ook kun je kiezen voor een heerlijk cosmetische voetbehandeling, waarbij de focus vooral zal liggen op de ontspanning van de voeten. Je begint met een heerlijk voetenbad, vervolgens worden de voeten gescrubd, de nagels geknipt en in vorm gebracht en eindigt de behandeling met een heerlijke voetmassage om alle spanning uit uw voeten weg te halen.

Prijzen

Pedicure

– Pedicure 35 min € 31,- *
– Pedicure 50 min € 43,-
– Pedicure in combi met shellac € 55,-
– Cosmetische voetbehandeling 35 min € 29,-
– Lakken van de nagels € 12,50

* Pedicurebehandelingen worden berekend naar tijd. Mocht er meer tijd nodig zijn dan wordt dit in overleg met jou verlengd naar 50 minuten in plaats van 35 minuten als hier ruimte voor is.