Manicure

Je handen zijn je visitekaartje

Laat je handen heerlijk verzorgen

Je handen zeggen meer over je dan je kunt vermoeden; ze geven informatie over je gezondheid, karakter én ware leeftijd. Ze zijn net als het gezicht altijd zichtbaar en lijden onder schadelijke invloeden van buitenaf. Het is dan ook geen overbodige luxe om je handen de juiste zorg te geven.

De manicure behandeling van Refresh bestaat uit het modelleren, voeden en masseren van uw handen. Eerst worden de handen en nagels goed gereinigd, om vervolgens de nagels te vijlen en te polijsten en de nagelriemen te verzorgen. Hierna worden de handen heerlijk gescrubt en wordt de behandeling heerlijk afgesloten met een fijne massage. Daarnaast kun je er voor kiezen om de manicure te completeren met prachtig kleuren met shellac; een gelnagellak die zeker 2 weken blijft zitten of een mooie nagellak naar keuze die je daarna van ons mee naar huis krijgt.

Heb je last van het afbrokkelen of inscheuren van je nagels? Of ben je een verbeten nagelbijter? Kies dan zeker voor het verstevigen van je nagels door shellac.

€ 28,-

Manicure

In combi met een facial treatment 15% korting.

€ 48,50

Manicure combi

In combi met een shellac behandeling.

€ 12,50

Lakken nagels

Tip: Een manicure is een heerlijke aanvulling op een facial treatment. Wij adviseren en inspireren je graag over de mogelijke combinaties.