Dermalogica Facial treatments

Heeft er ooit iemand goed naar jouw huid gekeken?

Dermalogica, The Moment Your Skin Changed. Forever!

Een merk dat al jaren marktleider is op het gebied van professionele huidverzorging. Refresh kiest met Dermalogica bewust voor ingrediënten en producten waarvan bewezen is dat ze werken en geen schade leveren aan de huid. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 75.000 overige specialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken. Door deze producteigenschappen behalen wij als Skin care therapist keer op keer de beste resultaten voor jouw huid.

Dermalogica is niet schattig!
En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend… Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid en besteedt daarbij haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit comedogene en allergie veroorzakende ingrediënten als parfum, gedenatureerde alcohol, afsluitende minerale oliën zoals lanoline, paraffine en chemische kleur- en geurstoffen, omdat deze stoffen slecht zijn voor de huid.

Dermalogica onderscheidt zich van andere merken door de ingrediëntkeuze en hoogstaande educatie die elke Skin care therapist moet volgen, alvorens ermee gewerkt mag worden. Dermalogica is daarom ook alleen verkrijgbaar bij getrainde Skin care therapisten.

Ontdek onze Dermalogica facial treatments

Bij de Dermalogica facial treatments wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van Dermalogica. Tijdens deze behandelingen zullen wij een Face Mapping® huidanalyse toepassen, waardoor we de behandeling perfect afstemmen op de conditie en behoefte van jouw huid op dát moment. Zo zal de behandeling altijd zorgen voor een optimaal en direct zichtbaar resultaat. Wij bepalen samen met jou of we voor een facial treatment gaan of dat we alles uit de kast mogen halen met onze Expert facial treatment!

Upgrade naar een Pro Expert behandeling, de ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerdere behandeling zullen wij dan gebruik maken van onze meest effectieve technieken en producten die passen bij de behoefte van jouw huid.

€ 55,- / € 70,- (Pro Expert)

Facial Treatment 55 min

de oppepper voor de huid, inclusief massage
– Dubbele reiniging
– Face Mapping
– Peeling
– Epileren / onzuiverheden verwijderen
– Massage / masker
– Dagverzoging
– Huidadvies

€ 70,- / 90,- (Pro Expert)

Facial Treatment 75 min

de ultieme behandeling voor jou en je huid!
– Dubbele reiniging
– Face Mapping
– Peeling
– Epileren
– Onzuiverheden verwijderen
– Massage
– Masker
– Voetmassage
– Dagverzorging
– Huidadvies

Ontdek onze treatments