Epileren, verven, harsen en wimper- en wenkbrauwstyling

Diverse aanvullingen op jouw behandeling mogelijk

Een mooiere uitstraling voor het gehele gezicht

Mooi gevormde wenkbrauwen en donkere wimpers zorgen niet alleen dat je ogen er meer uitspringen, maar geven je gezicht vooral een mooiere uitstraling. Wij bieden diverse kleine gezichtsbehandelingen zoals epileren, verven van je wimpers en/of wenkbrauwen en harsen van ieder gewenst onderdeel in je gezicht.

Het is mogelijk om deze gezichtsbehandelingen bij iedere Skin care of Body care behandeling te kiezen als aanvulling. Zo wordt jouw behandeling helemaal compleet! Bij het boeken van een van deze behandelingen tijdens een facial treatment, ontvangt je over deze aanvullingen zelfs 25% korting!

Wenkbrauwstyling
Wenkbrauwstyling betekent heel wat meer dan simpelweg epileren. Dat kan immers bijna iedereen zelf wel. Het gebeurt vaak dat vrouwen hun wenkbrauwen verkeerd epileren. Bij wenkbrauwstyling starten we eerst met een intake om zo jouw wensen en mogelijkheden te bespreken en zo dé perfecte wenkbrauw, passend bij jouw gezicht te creëren. Want dé perfecte wenkbrauw maakt zo ontzettend veel verschil in je gezicht! Ze maken je look en zijn essentieel voor je uitstraling.

Overtollige haartjes worden door middel van onze speciale lycon hars en/of epilatie met een pincet verwijderd. Vervolgens zullen we de wenkbrauwen tinten met de trend op wenkbrauwgebied; Brow Henna verf. Het is een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren, omdat je niet alleen de haartjes verft wat zeker 6 weken blijft zitten, maar ook op de huid blijft het wel voor 5 tot 14 dagen zitten. Je wenkbrauwen worden een echte eyecatcher!!

Wimperstyling
Met deze Lash Lift treatment krijg je geweldig gelifte wimpers voor wel minimaal 6 weken. Bij Refresh maken wij gebruik van het merk Elleebana, een Australische merk dat bekend staat om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche. Deze treatment is dé trend in de wimper industrie en een fantastisch alternatief voor wimperextensions, waarbij geen nazorg nodig is. Word wakker met een open, frisse blik! Lees hier meer over de Lash Lift treatment.

Prijzen

– Epileren/harsen van de wenkbrauwen € 15,-
– Verven van de wenkbrauwen of wimpers € 15,-
– Verven van de wenkbrauwen en wimpers € 21,-
– Epileren/harsen en verven van de wenkbrauwen € 21,-
– Epileren/harsen en verven van de wenkbrauwen & wimpers € 25,-

– Wenkbrauwstyling (epileren, harsen en verven met Henna) € 32,-

Prijzen

– Harsen bovenlip of kin € 13,-
– Harsen bovenlip en kin € 19,-
– Harsen hele gelaat € 27,-

-Lash Lift treatment € 40,-
-Lash Lift treatment inclusief verven wimpers € 50,-