Make-up by beMineral®

@ Refresh

100% NATUURLIJKE MAKE-UP MET SPF 15 VAN BEMINERAL®

De  formules van beMineral® zijn heel puur en uitzonderlijk rijk aan kleurpigmenten.  Ze bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale  ingrediënten te weten: mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit maakt beMineral® tot een 100% pure en volledig natuurlijke make-up lijn, die veilig is voor de huid, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes! En dat alles zonder parabenen of minerale oliën.

Waarom minerale make-up?
Wij zijn er bewust van dat cosmetica, naast praktische en decoratieve functies, ook schaduwzijden heft. Om de producten lang houdbaar te maken of plezierig te laten ruiken,  zijn er vaak tal van synthetische ingrediënten aan toegevoegd waar wij aan worden blootgesteld.

Amerikaanse onderzoeker hebben uitgerekend dat wij door het gebruik van cosmetica producten als haarlak, shampoo, gezichtscrèmes, lipsticks, foundations, bodylotion etc. per jaar gemiddeld worden blootgesteld aan maar liefst 2,5 kilo chemicaliën.

Er ontstaat de laatste jaren een toenemende vraag naar natuurlijke producten en dito make-up. Zodoende hebben wij ervoor gekozen bij Refresh te werken met BeMineral. Deze nieuwe minerale make-up producten zijn 100% natuurlijk, heel gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en beschermen haar tegen UV-straling dankzij een SPF 15.

Nieuwsgierig? Wij vertellen je er graag meer over, maar vooral laten we je graag kennis maken met deze mooie producten op jouw huid! 

Ontdek onze treatments