Ongewenste haargroei

Definitef verwijderen van overbeharing.

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Wat precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van jouw haren en huidtype. Onze huidtherapeut Mariëtte is expert op het gebied van ongewenste haargroei. Ze weet precies wat te doen om jou in zo’n kort mogelijke tijd van het allerbeste resultaat te voorzien. Een super gladde, zachte en haarvrije huid.

Grijze, rode en blonde haren verwijderen nu óók mogelijk.

Een traditionele laser of ipl kan géén lichte, blonde en grijze haren behandelen. Gelukkig is dit met nieuwe generatie ontharingstechnieken zoals de unieke Elos methode of de krachtige Alexandrite laser wel mogelijk. Deze technieken zijn speciaal ontworpen om stugge, witte en grijze haren of licht gepigmenteerde blonde en rode haren te verwijderen.

 • Alles over veilig en effectief definitief ontharen

  Laser ontharen en ipl ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Ze gebruiken warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen zoals de 3P-cooling, voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heb je een babyzachte, gladde huid en hoef je je geen zorgen meer te maken om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

 • Definitief ontharen is maatwerk

  Wat is nu eigenlijk de allerbeste laser behandeling? Dat is per persoon verschillend. Dit heeft alles te maken met jouw haarkleur, haar dikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeute Mariëtte werkt met verschillende methodes. Ze kunnen exact vaststellen wat de beste ontharingsbehandeling voor jou is, nadat zij jouw huid en haren heeft gezien en beoordeeld. Met meerdere technieken in huis, ben je dan ook echt verzekerd van de beste keuze.

 • Kwaliteit laserbehandelingen

  Wij werken met de allernieuwste apparatuur. Zowel laser, ipl als radiofrequente behandelingen zijn mogelijk. Mariëtte is HBO-geschoold, kwaliteitsgeregistreerd en lid van de NVH. Ze volgt doorlopend cursussen en trainingen. De kennis is actueel en zo krijg je ook op deze behandelingen de unieke kwaliteitsgarantie.

 • Vergoedingen definitief ontharen in het gelaat

  Onze huidtherapeut is direct toegankelijk, soms is er een extra verwijsbrief van uw huisarts nodig. Het laser ontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk.  In jouw zorgverzekeringspolis kun je zien of en in welke mate je een behandeling vergoed krijgt of klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

De prijzen van de behandelingen zijn afhankelijk van de grootte van het behandelgebied. Wil je weten wat voor jou van toepassing is, maak dan vrijblijvend een afspraak voor jouw gratis en vrijblijvend consult! Zo weet je precies welke methode voor jou het meest geschikt is en wat je kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren.

Klik hier voor meer informatie over onze samenwerking met Cosmetique Totale en op welke datums Mariëtte weer bij ons aanwezig is in de salon.

Ontdek onze treatments