Oolaboo Facial Treatments

Treatments met echte beleving...

Heerlijk ontspannen met een optimale verzorging dankzij de link met innerlijke en uiterlijke verzorging.

Oolaboo is een natuurlijk merk dat gebruik maakt van producten die zoveel mogelijk voedende werkstoffen bevat die op de huid én als voeding gebruikt kunnen worden, met als doel om de gezondheid van het totale lichaam en de huid te optimaliseren. Oolaboo maakt geen gebruik van minerale oliën, peg, parabenen, siliconen en ftalaten, maar bieden veilige producten zonder twijfelachtige stoffen.

Oolaboo onderscheidt zich vooral door de connectie van innerlijke en uiterlijke verzorging en ziet daarom de huid niet alleen als een verpakking van ons lichaam, maar ook als spiegel van onze gezondheid. Zij maken daarom gebruik van cosmeceuticals (huidverzorging) in combinatie met voedingsrijke nutricosmetics (voedingssupplementen).

Ware schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

Geniet van onze Oolaboo Facial treatments

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress waardoor we vaak vergeten om te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten van het leven. Uit het Refresh behandelaanbod met Oolaboo kun je kiezen voor bijzondere momenten… momenten die je zullen helpen om te relaxen. Door middel van speciaal voor jou geselecteerde producten passend bij jouw huidconditie zullen wij het beste resultaat behalen voor jouw huid.

 

55 min € 55,-

Oolaboo Authentic Treatment

– Reiniging
– Peeling
– Epileren / onzuiverheden verwijderen
– Massage / masker
– Dagverzorging
– Huidadvies

75 min € 70,-

Truffle Indulgence Luxury Treatment

– Reiniging
– Peeling
– Epileren
– Onzuiverheden verwijderen
– Massage
– Masker
– Voetmassage
– Dagverzorging
– Huidadvies

Optioneel bij te boeken:
– Deep eye treatment I € 10,-

Ontdek onze treatments