Vergoeding zorgverzekeraar


Wat is de hoogte van jouw vergoeding voor acne behandeling en definitief ontharen?

Wij werken samen met huidtherapeute Mariëtte van Cosmetique Totale en zij is HBO geschoold, BIG geregistreerd en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Zodoende heb je in sommige gevallen geen verwijsbrief nodig van jouw huisarts, dermatoloog of medisch specialist. Onze specialist is direct toegankelijk, dus ook zonder verwijsbrief kun je bij ons terecht.

Wist je dat behandelingen zoals acne therapie en definitief ontharen vanuit de aanvullende verzekering kunnen worden vergoed? En dat deze behandelingen bijvoorbeeld niet ten koste gaan van jouw eigen risico?

Een persoonlijk advies?

Dat kan! Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. In een persoonlijk gesprek met onze huidtherapeut ontvang je alle informatie die past bij jouw situatie. Zij kan dan het probleemgebied zorgvuldig beoordelen en je een gedegen advies geven over welke behandelmethode in jouw situatie tot de beste resultaten zal leiden. Ook kan ze vertellen of de behandeling door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed en of je hier een verwijzing voor nodig hebt van je huisarts of dermatoloog.

Klik hier voor meer informatie over onze samenwerking met Cosmetique Totale en op welke datums Mariëtte weer bij ons aanwezig is in de salon.

Ontdek onze treatments