Vergoeding zorgverzekeraar


Wat is de hoogte van jouw vergoeding acne behandeling en definitief ontharen?

Wij werken samen met huidtherapeute Mariëtte van Cosmetique Totale en zij is HBO geschoold en BIG geregistreerd en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).Zodoende heb je in sommige gevallen geen verwijsbrief nodig van jouw huisarts, dermatoloog of medisch specialist. Onze specialist is direct toegankelijk, ook zonder verwijsbrief kun je dus bij ons terecht.

Wist je al dat behandelingen als acne therapie en definitief ontharen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed? En dat deze behandelingen niet ten kosten gaan van jouw eigen risico.

Wil jij weten hoeveel jouw zorgverzekeraar of andere zorgverzekeraars in vergoeden voor ontharen, acne of camouflage behandelingen? Dat komt goed uit, want in de onderstaande tabel kun je zien waar je recht op hebt of wat andere zorgverzekeraars extra vergoeden.

  • Hier de slimste zorgverzekeringskeuzes

    Wil je starten met definitief ontharen of acne behandelingen? Kies dan voor een aanvullende verzekering bij Delta Lloyd, IZA, OZF Achmea  en VGZ. Let op! Bij veel zorgverzekeraars krijg je eenmalig een hoge vergoeding. Je zal dan elk jaar moeten overstappen om er zeker van te zijn dat je verzekerd het hele behandeltraject kan doorlopen, zonder je zorgen te maken of het nog wel vergoed wordt.

    Bekijk hier welke zorgverzekeraars vergoeden in 2019

Een persoonlijk advies?

Dat kan! Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. In een persoonlijk gesprek met onze huidtherapeut Mariëtte ontvang je alle informatie die past bij jouw situatie. Zij kan dan het probleemgebied zorgvuldig beoordelen en je een gedegen advies geven over welke behandelmethode in jouw situatie tot de beste resultaten zal leiden. Ook kan ze vertellen of de behandeling door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed en of je hier een verwijzing voor nodig hebt van je huisarts of dermatoloog.

Klik hier voor meer informatie over onze samenwerking met Cosmetique Totale en op welke datums Mariëtte weer bij ons aanwezig is in de salon.

Ontdek onze treatments