We zijn weer geopend per 11 mei!

We zijn weer geopend per 11 mei!

732 414 Specialist Carolien van der Zee

UPDATE 7 MEI

Wij mogen weer open vanaf 11 mei en jullie zijn natuurlijk van harte welkom!!!

Wij zijn al druk aan het bellen met klanten waarvan de afspraak eerder moest worden geannuleerd. Helaas zal dit wel een aantal dagen kosten voordat we iedereen bereikt hebben. Maar vanaf heden is het ook weer mogelijk om online te reserveren. Wij hebben onze beschikbaarheid verruimd om iedereen zo snel mogelijk te kunnen behandelen. Dus hebben we jou nog niet kunnen bereiken, of wil je zelf een afspraak plannen? Dat kan door online bij ons te reserveren.

Gezondheid en hygiëne staan bij ons uiteraard voorop en wij volgen de richtlijnen van het RIVM en het Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten en Pedicures nauwlettend. Graag attenderen wij jullie op enkele maatregelen waar je sowieso mee te maken krijgt in de salon:

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst met onze desinfectans.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere klanten.
  • Kom alleen naar de salon. Heb je begeleiding nodig, neem dan even contact met ons op.
  • Kom op de afgesproken tijd, dus niet te vroeg en niet te laat zodat er zo min mogelijk klantcontact onderling is.
  • Heb je klachten passend bij COVID-19 zoals verkoudheid, loopneus, hoesten, koorts of ben je in de afgelopen 2 weken in contact geweest met een COVID-19 patiënt, dan kunnen wij je helaas niet behandelen.
  • Betaal contactloos via pin of per factuur

Hieronder vind je meer informatie over het Hygiëneprotocol en kun je de volledige versie downloaden.

Author

Specialist Carolien van der Zee

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: Specialist Carolien van der Zee