Maatregelen Refresh in verband met het Corona virus

UPDATE: Corona virus

1024 683 Specialist Carolien van der Zee

Beste klant,

We kunnen er niet meer omheen. De Nederlandse regering maakte gisteren extra maatregelen bekend omtrent het tegengaan van de verspreiding van dit virus. Natuurlijk werken wij altijd zeer hygiënisch, maar tegen dit type virus is er maar één echt goede oplossing en dat is zo min mogelijk in contact komen met andere mensen en een afstand bewaren van minimaal anderhalve meter. Zodoende heb ik besloten om in de salon geen behandelingen meer uit te voeren tot 6 april. Ik neem hiermee mijn verantwoordelijkheid voor jou als klant, voor mijn medewerkers en het algemeen belang. Gezondheid gaat immers boven alles!

Heb jij een afspraak staan in de periode van 17 maart tot 7 april? Dan nemen wij deze week telefonisch contact met je op voor het maken van een nieuwe afspraak. Ook is het mogelijk om jouw afspraak zelf online te wijzigen als je deze zelf via ons online reserveringssysteem hebt ingepland. Of stuur ons een e-mail, dan plannen we samen een nieuwe afspraak. Alle afspraken na 6 april blijven vooralsnog gewoon staan. Houd er wel rekening mee dat de agenda zich snel zal vullen met afspraken.

Wel zullen wij, zolang wij kunnen borgen dat de salon een veilige omgeving is, geopend en aanwezig zijn in de salon van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 14.00 uur. Zo kunnen wij je wel blijven voorzien van jouw producten en deskundig advies. Wij verzoeken je om zorgvuldig rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM en dus bijvoorbeeld bij een verkoudheid thuis te blijven. Wij zullen met dezelfde verantwoordelijkheid borgen dat we je in een veilige omgeving ontvangen.

Dit heeft natuurlijk grote consequenties voor ons als salon en voor jou als klant, maar ik hoop dat je begrip hebt voor onze beslissing. Bedankt voor alle steun en support die wij nu al hebben mogen ontvangen! Namens het hele team wensen wij iedereen het allerbeste en we hopen elkaar spoedig weer in gezondheid te treffen!

Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe updates. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd mailen op info@salon-refresh.nl.

Carolien

Author

Specialist Carolien van der Zee

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: Specialist Carolien van der Zee