Maatregelen Refresh in verband met het Corona virus

UPDATES: n.a.v. de Corona maatregelen

1024 683 Specialist Carolien van der Zee

UPDATE 7 MEI

Wij mogen weer open vanaf 11 mei en jullie zijn natuurlijk van harte welkom!!!

Wij zijn al druk aan het bellen met klanten waarvan de afspraak eerder moest worden geannuleerd. Helaas zal dit wel een aantal dagen kosten voordat we iedereen bereikt hebben. Maar vanaf heden is het ook weer mogelijk om online te reserveren. Wij hebben onze beschikbaarheid verruimd om iedereen zo snel mogelijk te kunnen behandelen. Dus hebben we jou nog niet kunnen bereiken, of wil je zelf een afspraak plannen? Dat kan door online bij ons te reserveren.
Gezondheid en hygiëne staan bij ons uiteraard voorop en wij volgen de richtlijnen van het RIVM en het Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten en Pedicures nauwlettend. Graag attenderen wij jullie op enkele maatregelen waar je sowieso mee te maken krijgt in de salon:
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst met onze desinfectans.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere klanten.
  • Kom alleen naar de salon. Heb je begeleiding nodig, neem dan even contact met ons op.
  • Kom op de afgesproken tijd, dus niet te vroeg en niet te laat zodat er zo min mogelijk klantcontact onderling is.
  • Heb je klachten passend bij COVID-19 zoals verkoudheid, loopneus, hoesten, koorts of ben je in de afgelopen 2 weken in contact geweest met een COVID-19 patiënt, dan kunnen wij je helaas niet behandelen.
  • Betaal contactloos via pin of per factuur

UPDATE 26 APRIL

Daag lieve klanten,

Helaas moeten wij, voor zover we nu weten, onze behandelingen annuleren tot 20 mei. Als jij een afspraak had ingepland in deze periode, zullen wij wederom deze annuleren. Maar geen stress, wij hebben na 20 mei een periode geblokt zodat wij al onze klanten z.s.m. kunnen inplannen. Zodra er positieve vooruitzichten zijn, zullen wij contact met je opnemen voor een nieuwe afspraak.

Aanwezig 9.30 to 12.00
Op dinsdag tot en met zaterdag is één van onze specialisten aanwezig van 9.30 tot 12.00 uur om jou te kunnen voorzien van advies, aankoop van je producten en cadeaubonnen en natuurlijk voor een gezellig praatje 😉 Kom gerust langs of bel ons even op.

Altijd bereikbaar via de mail
Lukt het jou niet om op deze tijden langs te komen? Wij zijn altijd bereikbaar via de mail voor al jouw vragen en ook komen wij graag je producten thuis bezorgen.

Refresh #BlijfThuistreatments
Doordat velen van jullie nu niet meer kunnen genieten van onze intensieve behandelingen, zijn wij op zoek gegaan naar een manier waarop jij je huid ook thuis een enorme boost kan geven! Maak kennis met onze nieuwste tools; Bellabaci Facial Cups

Deze cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die gelijk de doorbloeding van de huid verhoogt. Enkele voordelen;

– Verbetert de doorbloeding van de huid
– Verstevigt de huid
– Betere opname werkstoffen
– Vermindert rimpels en fijne lijntjes

Klik hier voor meer informatie over de Facial Cups en de thuistreatment

Wij hebben een leuke thuistreatment samengesteld. Deze set bestaat uit 2x rapid reveal peel, multivitamin power recovery masque, hydrating eye mask, luxe Dermalogica miniatuur aangepast aan jouw huid en natuurlijk een set Facial Cups. Aanbieding € 120,- ipv 143,-

Natuurlijk zijn de cups ook los te bestellen € 37,95

UPDATE 2 APRIL

Beste klanten, Hierbij een korte update in verband met de verlenging van de Corona-maatregelen tot en met 28 april, waardoor wij helaas nog steeds onze deur gesloten moeten houden.

Als jij een afspraak had ingepland in de periode tot en met 28 april, zullen wij deze wederom moeten annuleren. Maar geen stress, wij hebben na 28 april een periode in de agenda geblokt om nieuwe afspraken in te kunnen plannen voor klanten waarvan hun afspraken moesten worden geannuleerd. Vooralsnog plannen wij in afwachting van eventuele nieuwe maatregelen nog geen nieuwe afspraken in, maar zodra er positieve vooruitzichten zijn, zullen wij contact met onze klanten opnemen om nieuwe afspraken in te plannen.

Had jij nog geen afspraak ingepland en wil je dat we jou op dat moment ook benaderen? Stuur ons dan een e-mail en dan nemen wij t.z.t. contact met je op.

Gezien de langere periode die nu tussen de behandelingen zit, kunnen wij ons voorstellen dat je graag je thuisroutine wilt upgraden voor behoud van je huidconditie en die mooie glow behoudt 🙂 Misschien heb je hier al voldoende producten voor in huis of ben je benieuwd wat wij je aanraden. Bel of mail (evt met foto) ons dan gerust, wij helpen je graag!

Hopelijk tot snel, Het team van Refresh

UPDATE 24 MAART

Een week geleden heb ik besloten om alle behandelingen te annuleren tot 7 april om zo mijn verantwoording te nemen naar jou, mijn medewerkers en de maatschappij als geheel. Om eerlijk te zijn leverde dit besluit behoorlijk stress en slapeloze nachten op…. Gelukkig ontvingen we van jullie veel positieve berichtjes en wist ik dat ik er goed aan deed. Nu gelden er strengere maatregelen en is de kogel door de kerk; alle salons moeten hun behandelingen staken. Dus hoe nu verder? We hebben natuurlijk de stille hoop dat wij jou snel weer mogen verwelkomen in onze (opgeknapte) behandelruimtes, maar we nemen het zekere voor het onzekere, en hebben daarom besloten om alleen nog op afspraak de deuren van onze winkel te openen.

Het is voor onze salon een spannende en zware periode, maar we doen ons best om goede alternatieven te bieden waarmee we je toch van dienst kunnen zijn. Je leest er hieronder meer over. Hopelijk geeft dit het vertrouwen om je huid-verzorgings-hamster-praktijken bij ons te blijven doen en later weer langs te komen voor een behandeling. Winkelbezoek op afspraak voor aanschaf producten of cadeaubon

Heb je producten nodig of wil je iemand blij maken met een cadeaubon?
Daarvoor kun je ons bellen of mailen. We bieden naast een bezorgservice de mogelijkheid voor klanten om in de salon langs te komen op afspraak. Zonder aanwezigheid van andere klanten, zodat wij ervoor wij voldoende tijd voor je hebben en we samen de winkelmaatregelen kunnen respecteren.

Bezorgservice producten voor klanten Refresh
Ben je niet in staat om langs te komen? Dan komen wij jouw favoriete producten of cadeaubon graag bezorgen in een tasje voor jouw deur*. En wist je al dat we onze klanten tegenwoordig 15% korting geven op Dermalogica producten? Deze korting is ook geldig wanneer we de producten bij je bezorgen. Dus profiteer voortaan van 15% korting op Dermalogica producten en bij iedere bestelling van Dermalogica, Oolaboo, BeMineral, Cellics producten doen wij er ook nog een leuke attentie bij.

(Persoonlijk) advies voor thuisgebruik
Wil jij graag tips over hoe jij je huid nu het beste thuis kunt verzorgen of heb je vragen over je huidige verzorgingsroutine? Bel of mail ons dan gerust (met eventueel een foto) en dan neemt één van onze specialisten contact met jou op. Tip: volg ons ook op Facebook en Instagram waar we regelmatig tips zullen geven voor thuisgebruik van onze producten.

* Bezorgservice tot 1 juni 2020, op een locatie binnen een straal van 20 kilometer van onze salon en na betaling van de factuur die we vooraf zullen mailen.

Het team van Refresh

UPDATE 16 MAART

Beste klant,

We kunnen er niet meer omheen. De Nederlandse regering maakte gisteren extra maatregelen bekend omtrent het tegengaan van de verspreiding van dit virus. Natuurlijk werken wij altijd zeer hygiënisch, maar tegen dit type virus is er maar één echt goede oplossing en dat is zo min mogelijk in contact komen met andere mensen en een afstand bewaren van minimaal anderhalve meter. Zodoende heb ik besloten om in de salon geen behandelingen meer uit te voeren tot 6 april. Ik neem hiermee mijn verantwoordelijkheid voor jou als klant, voor mijn medewerkers en het algemeen belang. Gezondheid gaat immers boven alles!

Heb jij een afspraak staan in de periode van 17 maart tot 7 april? Dan nemen wij deze week telefonisch contact met je op voor het maken van een nieuwe afspraak. Ook is het mogelijk om jouw afspraak zelf online te wijzigen als je deze zelf via ons online reserveringssysteem hebt ingepland. Of stuur ons een e-mail, dan plannen we samen een nieuwe afspraak. Alle afspraken na 6 april blijven vooralsnog gewoon staan. Houd er wel rekening mee dat de agenda zich snel zal vullen met afspraken.

Wel zullen wij, zolang wij kunnen borgen dat de salon een veilige omgeving is, geopend en aanwezig zijn in de salon van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 14.00 uur. Zo kunnen wij je wel blijven voorzien van jouw producten en deskundig advies. Wij verzoeken je om zorgvuldig rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM en dus bijvoorbeeld bij een verkoudheid thuis te blijven. Wij zullen met dezelfde verantwoordelijkheid borgen dat we je in een veilige omgeving ontvangen.

Dit heeft natuurlijk grote consequenties voor ons als salon en voor jou als klant, maar ik hoop dat je begrip hebt voor onze beslissing. Bedankt voor alle steun en support die wij nu al hebben mogen ontvangen! Namens het hele team wensen wij iedereen het allerbeste en we hopen elkaar spoedig weer in gezondheid te treffen!

Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe updates. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd mailen op info@salon-refresh.nl.

Carolien

Author

Specialist Carolien van der Zee

Wij hebben liefde en passie voor ons vak en delen geregeld de leukste nieuwtjes over nieuwe producten en behandelingen, Refresh events, tips of speciale acties op onze website. Wil jij op graag op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf ook aanmelden voor ons nieuwsbrief of ons volgen op social media.

All stories by: Specialist Carolien van der Zee