En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Contact met Refresh

Je kunt ons telefonisch bereiken via 0226 – 75 60 58. Hierbij kan het voorkomen dat wij tijdens een behandeling de telefoon niet direct kunnen beantwoorden of dat je niet in de gelegenheid bent om tijdens onze werkuren te bellen. Daarom kun je bij ons, wanneer het jou uitkomt, eenvoudig online reserveren voor een behandeling of als je een vraag hebt via onderstaand formulier een bericht naar ons verzenden.

Contactgegevens

Dorpsstraat 418
1722 EH Zuid-Scharwoude
T: 0226 – 75 60 58
E: info@salon-refresh.nl

Onze openingstijden

Dinsdag    – 12:00 – 21:00 *
Woensdag   – 09:00 – 17:00 (oneven week)
Woensdag   – 09:00 – 15:00 (even week)
Donderdag  – 09:00 – 21:00 *
Vrijdag    – 09:00 – 17:00

* avond op afspraak

Parkeren bij Refresh

Zowel direct voor onze salon of anders op de parkeerplaatsen bij de kruising met Dorpsstraat en de Krommebrug (50 meter) kun je gratis parkeren.

Voorwaarden annuleren afspraak

Het annuleren van een afspraak kan ons beletten om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij ons in vertrouwen nemen. Indien een afspraak binnen 24 uur van tevoren wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt om 50% van de behandelkosten in rekening te brengen. Je kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon jouw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt. Bij een no show zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Wij vertrouwen op jouw begrip.

Volg Refresh

Wil jij op de hoogte blijven van onze leukste nieuwtjes en acties?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Een Refresh cadeaubon. Leuk om te geven én natuurlijk ook leuk om te krijgen!

Voor een treatment of een bedrag naar keuze. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in onze winkel en worden uiteraard stijlvol verpakt. Our gift is your gift.

Weet je al precies wat voor cadeaubon je wilt geven? Dan kun je via onderstaand formulier een bericht toesturen en dan zorgen wij dat de cadeaubon klaar ligt.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht

    Jouw naam *

    Jouw e-mailadres *

    Onderwerp

    Jouw bericht