Pedicure

Je voeten verdienen ook aandacht
Meld je aan voor onze volgende nieuwsbrieven

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Laat je voeten goed verzorgen

Vaak een vergeten onderdeel van ons lichaam, onze voeten. En dat terwijl zij hun hele leven een lichaam dragen. Een zware taak, daarom is een stukje aandacht geven aan je voeten geen overbodige luxe!

De pedicure behandelingen worden verzorgd door een gediplomeerde pedicure en volledig afgestemd op jouw voeten. De nagels worden op lengte en in vorm gebracht. De nagelriemen worden verzorgd en eventueel eelt en/of likdoorns worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een fijne voetmassage.

Daarnaast kun je er voor kiezen om de pedicure te completeren met prachtige kleuren met shellac; een gelnagellak die zeker 6 weken blijft zitten of een mooie nagellak uit onze collectie of neem jouw eigen favoriete kleur mee naar de salon.

Prijsoverzicht
Pedicure 35 min; € 35,- *
Pedicure 50 min; € 48,- *
Pedicure in combi met shellac; € 59,50
Cosmetische voetbehandeling 35 min; € 35,-
Lakken van de nagels tijdens behandeling; € 12,50
* Pedicurebehandelingen worden berekend naar tijd. Mocht er meer tijd nodig zijn dan wordt dit in overleg met jou verlengd naar 50 minuten in plaats van 35 minuten als hier ruimte voor is. In combinatie met een facial treatment geldt daarnaast een korting van 15% op deze behandelingen.
Refresh specialist en eigenaresse Carolien
REFRESH SPECIALIST & EIGENARESSE: CAROLIEN

Ontspanning voor je voeten
“Ook kun je kiezen voor een heerlijke cosmetische voetbehandeling, waarbij de focus vooral zal liggen op de ontspanning van je voeten. Je begint met een heerlijk voetenbad, vervolgens worden de voeten gescrubd, de nagels geknipt en in vorm gebracht en eindigt de behandeling met een heerlijke voetmassage om alle spanning uit uw voeten weg te halen.”