Cosmetische Pedicure

Je voeten verdienen ook aandacht

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Laat je voeten goed verzorgen

De cosmetische pedicure treatments worden verzorgd door een gediplomeerde pedicure en volledig afgestemd op jouw voeten. De nagels worden op lengte en in vorm gebracht. De nagelriemen worden verzorgd en eventueel eelt en/of likdoorns worden verwijderd. De treatment wordt afgesloten met een fijne voetmassage.

Daarnaast kun je er voor kiezen om de pedicure te completeren met prachtige kleuren met shellac; een gelnagellak die zeker 6 weken blijft zitten of een mooie nagellak uit onze collectie of neem jouw eigen favoriete kleur mee naar de salon.

Heb je last van medische klachten, dan kunnen wij je helaas niet behandelen en verwijzen wij je graag door naar een medisch pedicure.

LET OP: Helaas nemen wij op dit moment geen pedicure klanten meer aan. Excuses voor het ongemak.
Prijsoverzicht
Pedicure 35 min; € 42,-
Pedicure 50 min; € 55,- *
Pedicure 35 min in combi met shellac; € 62,50
Pedicure 35 min in combi met shellac french; € 67,50
Lakken van de nagels tijdens behandeling; € 12,50
* Pedicurebehandelingen worden berekend naar tijd. Mocht er meer tijd nodig zijn dan wordt dit in overleg met jou verlengd naar 50 minuten in plaats van 35 minuten als hier ruimte voor is. In combinatie met een facial treatment geldt daarnaast een korting op deze treatments.
Refresh specialist en eigenaresse Carolien
REFRESH SPECIALIST & EIGENARESSE: CAROLIEN

Ontspanning voor je voeten
“Vaak een vergeten onderdeel van ons lichaam, onze voeten. En dat terwijl zij hun hele leven een lichaam dragen. Een zware taak, daarom is een stukje aandacht geven aan je voeten geen overbodige luxe!”