Reserveren kan handig via onze app of direct online

En blijf helemaal op de hoogte van onze acties, tips en nieuwtjes.

Kies voor het gemak van online reserveren

Je kunt ons telefonisch bereiken via 0226 – 75 60 58 voor het maken van een afspraak. Hierbij kan het voorkomen dat wij tijdens een behandeling de telefoon niet direct kunnen beantwoorden of dat je niet in de gelegenheid bent om tijdens onze werkuren te bellen. Daarom kun je bij ons, wanneer het jou uitkomt, eenvoudig online reserveren voor een heerlijke behandeling.

Dit kan via onze app Afspraak. Deze is te downloaden in de Playstore of App store. Voer hierbij eenmalig ons salonnummer 871957112223 in en maak vervolgens gemakkelijk een afspraak bij ons met je eigen account.

Of zonder app, via onze inlogpagina voor online reserveren. Log in met je eigen account als klant van Refresh. Heb je nog geen account? Dan kun je die direct eenvoudig aanmaken.

De voordelen van je eigen account voor online reserveren
  • Na keuze van de gewenste behandeling en specialist worden per datum de beschikbare tijden getoond
  • Met je eigen account heb je altijd zicht op je geplande afspraken
  • Je ontvangt een bevestigingsmail na het inplannen
  • En 24 uur van te voren ontvang je een handige herinneringsmail
  • Je kunt daarnaast met je eigen account je contactgegevens beheren en geplande afspraken wijzigen of annuleren*
Zo werkt het online reserveren

Waar kan ik inloggen? 
Bij gebruik van onze app: Download in de Playstore of App store de app Afspraak en voer na het installeren ons salonnummer 871957112223 in.
Zonder gebruik van onze app: Klik via deze link door naar de inlogpagina voor online reserveren en log in met je account of maak als nieuwe klant een account aan.
Ben je al klant bij Refresh?
Dan hebben wij waarschijnlijk al een account voor je aangemaakt met het e-mailadres die we eerder hebben geregistreerd. Vraag dan voor dat e-mailadres een nieuw wachtwoord aan via ‘wachtwoord vergeten’. Dan ontvang je per email direct een reset wachtwoord en kun je na inloggen een (nieuw) wachtwoord aanmaken.
Ben je jouw wachtwoord vergeten?
Via ‘wachtwoord vergeten’ kun je een reset wachtwoord aanvragen.
Tot wanneer kan ik een afspraak annuleren?
* Indien een afspraak minder dan 24 uur vooraf wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt 50% van de geplande behandeling in rekening te brengen. Je kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon de behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt.
Heb je extra hulp nodig?
Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder.